imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Da li će veštačka inteligencija transformisati tržište nekretnina u 2024. godini?

29.11.2023 Izvor: imovina.net Autor: Property Forum
Da li će veštačka inteligencija transformisati tržište nekretnina u 2024. godini?
BPF 2019 Photo Stiller Akos

Otkrijte na šestoj Međunarodnoj konferenciji o tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope „BALKANS PROPERTY FORUM 2023”

Beograd će po šesti put biti domaćin Međunarodne konferencije o tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope „Balkans Property Forum 2023” koja će se održati 30. novembra u hotelu Hilton.

Konferencija će i ovaj put okupiti brojne stručnjake iz svih država Jugoistočne Evrope kako bi razgovarali o promenama i izazovima na tržištu nekretnina Jugoistočne Evrope i ključnim trendovima koji utiču na budućnost industrije nekretnina, sa posebnim fokusom na teme kao što su uticaj veštačke inteligencije i inflacije na tržište nekretnina.

Ključna tema konferencije biće obraćanje Ilije Lazarevića, generalnog direktora kompanije DataBrut, koji će govoriće o tome kako veštačka inteligencija može transformisati ulaganja u tržište nekretnina i kako nove tehnologije mogu menjati način na koji se vrednuje neka nekretnina. U narednim panelima biće govora o ekonomskim i investicionim mogućnostima u 2024. godini, strategijama ulaganja i finansiranja u Jugoistočnoj Evropi, koje su pod pritiskom zbog rastućih kamatnih stopa, kao i o mogućnostima i izazovima sa kojima se suočavaju investitori, ali i procenitelji u oblasti nekretnina u Beogradu. Biće korisno čuti i kako je irski startup u oblasti energetike i nekretnina „Solsign“ pokrenuo inovativnu AI PLATFORMU koja može odmah da proceni održivost bilo koje zemljišne parcele za razvoj solarne farme.

Konferenciju organizuje Property Forum, u bliskoj saradnji sa Kraljevskim institutom ovlašćenih procenitelja iz Velike Britanije (RICS-om). Balkans Property Forum je vodeći događaj o nekretninama u Jugoistočnoj Evropi, a konferencija okuplja ključne stručnjake iz sektora nekretnina, starije ekonomiste, bankare i druge stručnjake iz industrije kako bi pružila odličnu priliku da se čuju različita mišljenja i iskustva o tržišnim trendovima, investicionim strategijama, tehnološkom napretku i regulativama koje oblikuju sektor nekretnina na Balkanu. Ovo je prilika da se učesnici umreže sa svim važnim igračima u industriji nekretnina u regionu, podstičući saradnju i partnerstva i ovom prilikom steknu ekluzivni uvid u tržišta u razvoju, važna ulaganja i potencijalna područja koja rastu u okviru nekretnina na Balkanu.

Podeli
Najčitanije
Republički geodetski zavod uspostavlja blisku saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti (IAAO)
Republički geodetski zavod uspostavlja blisku saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti (IAAO)

Republički geodetski zavod bio je domaćin visokoj delegaciji Međunarodne asocijacije za procenu vrednosti (IAAO) iz Sjedinjenih Američkih Država. Jeda...

SAZNAJ VIŠE
Kako urediti dvorište bez travnjaka
Kako urediti dvorište bez travnjaka

Kupili biste kuću zbog komfora koji pruža takav život, ali ne biste da potrošite previše vremena na održavanje dvorišta, tj. trave; ili imate takvo d...

SAZNAJ VIŠE
Kupoprodaja nepokretnosti: Podrška koja svima znači, gde pitati i koga?
Kupoprodaja nepokretnosti: Podrška koja svima znači, gde pitati i koga?

Kupoprodaja nepokretnosti za najveći broj ljudi predstavlja uglavnom srećan, ali istovremeno i vrlo stresan događaj u životu. Naučno je dokazano da je...

SAZNAJ VIŠE
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.