imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

O nama

Imovina.net je od svog osnivanja specijalizovani portal za oglašavanje nekretnina koji sa svojom novom verzijom 2023. godine postaje svojevrstan medijski servis o informisanju o aktuelnostima na tržištu nekretnina, pravnim informacijama iz ove oblasti, idejama za uređenje enterijera i eksterijera i svim ostalim savetima iz oblasti real estate biznisa kao i o edukacijama iz oblasti nepokretnosti.

Naš istorijat počinje 2004. godine kada je naša kompanija Rezon Media Grup doo osnovana od švajcarskog izdavača Radika-Verlag AG formirala redakciju za nekretnine koja je započela razvoj projekata za oglašavanje nekretnina - portal imovina.net i štampano izdanje Beogradske nekretnine.

Iako svi trendovi pokazuju da je internet oglašavanje preuzelo prednost u odnosu na štampane medije, odlučili smo da nastavimo da odgovaramo na potrebe i ovog dela tržišta, tako da smo danas jedan od retkih medija koji je osim elektronskog oblika oglašavanja zadržao i štampano izdanje.

Portal imovina.net i časopis Beogradske nekretnine čine objedinjenu platformu za razmenu informacija između svih subjekata na tržištu nekretnina - putem statistike kretanja cena prodaje i zakupa, preko informisanja o aktuelnoj ponudi nekretnina agencija za nekretnine, investitora i vlasnika, idejama za uređivanje i opremanje doma, kao i putem stručnih informacija i vesti iz sfere nekretnina.

Kao jedan od medija za oglašavanje nekretnina sa najdužom tradicijom u Srbiji, odlučili smo da istu ideju proširimo i na tržište regiona te smo u januaru 2020. godine uveli mogućnost oglašavanja nekretnina u Hrvatskoj. U narednom periodu nas očekuje proširenje i na ostala tržišta regiona.

Naši korisnici su agencije za nekretnine, investitori, građevinske kompanije, banke, vlasnici nekretnina i svi oni koji su u potrazi sa nekretninom, savetima ili informacijama od značaja iz sveta nekretnina.

Kategorije oglasa na portalu su Prodaja, Izdavanje, Kupovina, Potražnja, Zamena, Novogradnja, Smeštaj (Kratkoročno izdavanje), a korisnicima je omogućeno i postavljanje 3D tura i video oglasa.

Kao deo globalne mreže kvalitetnih profesionalnih sajtova za nekretnine, Properstar, čiji smo član od 2008. godine, svojim korisnicima pružamo mogućnost da oglašavanjem na našem sajtu njihov oglas bude automatski preveden i oglašen i na najvećim inostranim portalima za nekretnine i time dosegnu do milionskog tržišta potencijalnih kupaca.

Profesionalni pristup partnerima i korisnicima, osluškivanje njihovih potreba, poštovanje svih važećih zakona i propisa vezanih za naše poslovanje i obezbeđivanje da isti budu poštovani i od strane naših korisnika, učinilo nas je pouzdanim privrednim subjektom, čiji je kvalitet više puta bio prepoznat i nagrađivan.

Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.


Saznajte više