Prijava/Registracija

Beogradske nekretnine oglasiSvakog meseca na kioscima pored Vas!

OBJAVITE VAš OGLAS U NOVOM BROJU BESPLATNO POGLEDAJTE CENE NEKRETNINA PO REONIMA POGLEDAJTE LISTU NAšIH KLIJENATA

Časopis „Beogradske nekretnine“je pokrenut 2007. godine kao medijski partner najvećeg sajta za nekretnine u Srbiji i tako postao jedini specijalizovani štampani nedeljnik za oglašavanje svih vrsta nekretnina u Beogradu i okolini.

Od 05.09.2013 god. časopis se objavljuje mesečno.

Na razvoju i aktuelnosti lista svakodnevno radi 20 mladih i ambicioznih stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna, pripreme za štampu, programiranja, finansija, računovodstva i uredništva.

O uspehu našeg rada do danas govori to da okupljamo najveći broj pravnih lica koja se bave prometom nekretnina, koja sa nama uspešno sarađuju od prvog broja časopisa.

Čitaoci „Beogradskih nekretnina“su svi oni koji prodaju, traže da kupe, nude ili traže da iznajme neku nekretninu, kao i svi oni koji žele da budu u toku sa aktuelnim informacijama o cenama nekretnina u Beogradu i okolini.

„Beogradske nekretnine“sadrže ponudu oglasa za prodaju i izdavanje u zakup: kuća, stanova, novogradnje, poslovnih prostora, placeva, lokala, industrijskih prostora, građevinskih zemljišta, garaža...

U časopisu možete pronaći i ideje o uređenju enterijera i eksterijera, u dodatku Magazin;
vesti i savete iz sveta nekretnina, kao i listu nekretnina kod kojih je došlo do pada cene u odnosu na prethodno izdanje časopisa.

Svoj primerak časopisa možete pronaći na kioscima svakog prvog četvrtka u mesecu, po popularnoj ceni od 99 dinara ili ga poručiti putem broja telefona 011/38-35-250 ili putem e-maila: info@imovina.net

Beogradske nekretnine - ceni od 70 dinara

Pristup Nalogu

Ukoliko niste registrovani, kliknite OVDE

PRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

imovina.net preporučuje
imovina.net - Imovina, koju tražite!