Prijava/Registracija

Pomoć – Kako obeležiti nekretninu na mapi prilikom objavljivanja oglasa na sajtu Imovina.net

Obeležavanje nekretnine na Google mapi (Korak 2) se obavlja nakon što ste uspešno završili popunjavanje teksta oglasa (Korak 1) i kliknuli na OBJAVI.

Na ovoj strani sajta imate mogućnost da postavljanjem strelice miša na Google mapi izvršite pomeranje i podešavanje lokacije koristeći ponuđeni alat klizač +/- i strelice gore/dole, levo/desno. Kada je mapa podešena na približnu lokaciju na kojoj se nalazi Vaša nekretnina klikom i držanjem miša prenesite crveni markervip na tačnu lokaciju. Otpuštanjem miša crveni marker je postavljen na lokaciju i nakon klika na dugme Sačuvajte izmene obeležavanje lokacije je uspešno završeno a kao potvrdu crveni marker dobija izgled kućicevip (slika 1)

slika 1 Pomoć – Kako obeležiti nekretninu na mapi prilikom objavljivanja oglasa na sajtu Imovina.net - slika 1

Sa leve strane Google mape prikazan je tekst Vašeg oglasa koji možete još jednom proveriti. U slučaju da želite da izmenite tekst oglasa to možete uraditi klikom na dugme 1. Promena teksta koje se nalazi sa gornje leve strane iznad dugmeta OBJAVLJIVANJE NOVOG OGLASA

Ukoliko niste zadovoljni obeležavanjem i pozicijom nekretnine klikom na dugme Poništi izmene imate mogućnost ponovnog obeležavanja (slika 2)

slika 2 Pomoć – Kako obeležiti nekretninu na mapi prilikom objavljivanja oglasa na sajtu Imovina.net - slika 2

Napomena:
Obeležavanjem nekretnine na Google mapi povećavate mogućnost bržeg pronalaženja oglasa od strane korisnika sajta.

Nekretnine koje nisu obeležene na Google mapi ne ulaze u rezultat pretrage kada korisnik pretražuje bazu nekretnina putem servisa Moj Reon.

Povratak na listu pitanja

infoKod za OBJAVU VIP oglasa

Kod dobijate slanjem SMS poruke sa tekstom IMOVINA na broj 4130

Cena poruke bruto: Mt:S 362,64 din.

Telenor 363,60 din. Vip 363,48 din.

PRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje
Imovina.net - Imovina, koju tražite!