imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Prodaja, hotel, Zrenjanin, Novi Bečej

Ažurirano u 14:44h, dana 23.04.2024 god.

HOTEL
2 500 000 EUR(1 250 EUR/m2)
  • $
  • din
regija ZrenjaninNovi Bečej,
Šifra oglasa: ID#102301
Kvadratura m2: 2000
Grejanje: GT
Podeli
Prijavi

Specijalne osobine

tvrda gradnja, terasa, parking mesto

Dodatne informacije

MAGNAT 064.5.800.900 - na idealnoj poziciji - u srcu Banata - pored reke - a u gradskom parku - 60 km Novi Sad, 110km Temišvar, 120km Segedin, 130km Beograd, MAGNAT prodaje Hotelski Kompleks (u radu) od cca.2.000m2 (svih zatvorenih prostora), na 3 nivoa i cca.50ari zemljišta.

Hotel poseduje tri zvezdice i nalazi se u centru mesta (50m od obale reke). Datira iz 1985. godine, ali je 2010. renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn. Kapacitet je 90 ležajeva u jednokrevetnim, 2k, 3k sobama i apartmanima.

U sklopu Hotelskog Kompleksa su i Pizzerija i Cafe bar (100 mesta), kao i Restoran (350 osoba), zatvoreni i otvoreni bazeni, kao i Relaks i Spa centri. U prizemlju su Recepcija, Restoran, Kuhinja (HCCP standard), Kafe, toaleti, garderobe, Relaks centar (Alpha Oxy Spa Kapsula), unutrašnji Bazeni, Spa centar, spoljni hidromasažni Bazeni, fast food Restoran, a na 1. i 2. spratu u Sobe i Apartmani i VIP Spa centar.

Hotel je slobodnog pogleda na sve strane (nije naslonjen na susedne objekte) nalazi se na uglu ulice i parka. Trenutno stanje je delimično Dograđen, Renoviran i Osvežen, spoljna stolarija je Alu, grejanje je korišćenjem geotermalne vode 40c (radijatori), ima klime u svakoj sobi, video nadzor hotela i okoline, kablovsku TV, wi-fi (dobar u celom hotelu).

U cenu je URAČUNAT kompletan inventar i preuzimanje 24 zaposlena iskusna radnika. ADAPTIBILAN je kako vam odgovara, a moguće je PROŠIRENJE na drugom spratu (cca 200m) i na okolne placeve (neki su pravno u vlasništvu hotela, ali se u raksi ne koriste). Stanje objekta je solidno (spratovi) i odlično (prizemlje), standardna gradnja, čist, nema buke, MIRNO.

Ispred zgrade je glavni gradski park i popularno sređeno šetalište pored reke, parkiranje je ispred objekta (pod video nadzorom). U blizini je glavna autobuska stanica 150m, železnička stanica 1.4km. Na 2 min hoda, u sklopu Doma kulture nalazi se nova sala za konferencije sa 60 mesta, a u blizini je i moderno opremljena sportska hala (dve sale, teretana, kao i otvoreni tereni), Manastir Arača, dvorac Fantast i Karačonji, rezervat prirode slano Kopovo i mnogo drugih sadržaja tokom cele godine.

MAGNAT preporučuje ovaj Hotel za Pripreme sportskih ekipa + Organizaciju seminara i naučnih skupova + Organizaciju svadbi + Smeštaj eksurzija + Organizaciju nastave u prirodi + Eko vikend uz reku + Team Building Programe i slično.

UKNJIŽEN (1.450m2) - Mogu kreditni kupci!

RAZMISLITE: vlastiti izvor TermoMineralneVode 40c (iz vlastite bušotine na 650m2 dubine) za zdravlje, geotermalne za grejanje, kao i gasa (metan) za struju ali i za prodaju (javno privatno partnerstvo). Nastavite razvoj Hotelskog kompleksa profilisanog ka rekreativno - medicinsiko - banjsko - turističkoj ponudi, a popularan je i medju lovcima i sportistima, dok je kvalitet hrane nadaleko poznat. Ekološki čist, ekonomski nepobediv, neograničenih perspektiva. Za više info kontakt mob: 0645.800.900 (Kt01) ID#102301

Agencijska provizija (od cene)
2 %
Agencijska provizija uključuje
***Hotelski kompleks ima otvoreni veliki bazen + otvoreni dečiji bazen + ležaljke + zatvoreni bazen sa termomineralnom vodom + hidromasažni bazen sa termomineralnom vodom + Finsku Saunu + Infracrvenu saunu + Tursko kupatilo + Tepidarijum + prostor za Masaže + Kneip klupu. U ponudi Relax centra nalaze se najsavremeniji aparati: Alpha Oxy Spa Kapsula (tretira celo telo: čistim 99% O2, Suvom toplotom, Led svetlošću).

Kontakt

Agencija: KUPAC-MAGNAT NEKRETNINE
Redni broj u Registru posrednika: 178
tel.:
011/3650-111
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Beograd, Svetozara Markovića br. 46
Telefon agencije: 011/3650-111, 060/321-7777,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.