imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Prodaja, hotel, Leskovac, Bratmilovce

Ažurirano u 22:14h, dana 26.04.2024 god.

HOTEL
1 600 000 EUR(958 EUR/m2)
  • $
  • din
regija LeskovacBratmilovce, Tome Kostica (BEZ PROVIZIJE KUPCA !)
Šifra oglasa:
Kvadratura m2: 1670
Sprat: pr / III
Tel: DA
Grejanje: EG,GAS
Podeli
Prijavi

Specijalne osobine

tvrda gradnja, uknjižen, terasa, novogradnja, lift, garaža, parking mesto, dvorište, bazen, LUX, interfon

Dodatne informacije

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Leskovac, Tome Kostica, hotel BELLA NELLA, 1 670 m2, 4 sprata, eg-gas, podno grejanje, telefon, lift, ktv, internet, klimatizovan, luksuzno renoviran, uknjizen na 1116 m2 korisne povrsine, parking, novogradnja iz 2015. godine.

EKSKLUZIVNO! NA PRODAJU HOTEL BELLA NELLA - OAZA MIRNOG LUKSUZA PORED LESKOVCA!

Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za vizionare - Hotel Bella Nella, sinonim udobnosti i elegancije, smesten na 2 km od Leskovca, u blizini auto-puta A1 i mreze lokalnih puteva, na starom putu za Nis.

Ovaj prefinjeni hotel sa 4 zvezdice nudi ne samo luksuzan smestaj, vec i izuzetno iskustvo opustanja i uzivanja za goste koji traze mir i udobnost izvan uzurbanog tempa svakodnevnog zivota.

Hotel je izgradjen 2015. godine, a kompletno je rekonstruisan 2020. godine. Nalazi na placu povrsine 22 ara, a neto povrsina samog hotelskog prostora je 1 400 m2, a povrsina restorana, saune i teretane iznosi 270 m2 (ukupna povrsina 1 670 m2).

Termofasada sa svojim elegantnim zavrsnim izgledom i mermernim plocama stvara harmonican spoj estetike i funkcionalnosti, obezbedjujuci prijatan ambijent tokom svih godisnjih doba. Dodatno, na krovu se nalazi pet solarnih panela koji igraju kljucnu ulogu u smanjenju potrosnje energije tokom cele godine.

Prvi utisak pri ulasku u hotel je elegantno stepeniste izradjeno u kombinaciji granitne keramike i prefinjenih mermernih elemenata, koje, uz diskretno osvetljenje i ogradu od kovanog gvozdja, doprinosi osecaju prostranosti, sofisticiranosti i luksuza. Za dodatnu udobnost i prakticnost, lift povezuje sva tri sprata hotela sa luksuznim penthausom na vrhu, neto povrsine 120 m2.

Hotel raspolaze sa 20 komfornih soba i apartmana razlicitih tipova. Sve sobe su sa sistemom zakljucavanja karticom, aluminijumska bravarija je sa termo staklom, kvalitetan i estetski luksuzno dizajniran namestaj gde je svaki detalj brizljivo izabran, kupatila sa vrhunskom keramikom i sanitarijama. Ventilacija i klimatizacija pruzaju najvisi nivo komfora.

U prizemlju se nalazi fitnes centar, spa centar sa zatvorenim bazenom, jakuzzijem u zatvorenom prostoru, kao i saunom i turskim parnim kupatilom.

Pored recepcije, objekat je opremljen savremenom kuhinjom, koja uz standardnu opremu sadrzi i pica pec i komoru za zamrzavanje. Hotelska vesernica, kafic, kancelarijski prostor i ostave su sastavni deo ovog objekta.

Takodje, u prizemlju je i kafic koji ima izlaz na dvoriste hotela, sa elegantno uredjenim bazenom sa posebnim mehanizmom koji uz pomoc morske soli nudi jedinstvenu mogucnost da se postigne efekat prave morske vode. Uz bazen se nalazi jos jedan jakuzzi koji je na otvorenom. Pored dnevnog opustanja na bazenu, dvoriste ima mogucnost organizovanja proslava i dogadjaja na otvorenom sa kapacitetom do 3 000 osoba.

U sklopu hotela je i restoran sa kapacitetom do 250 mesta, koji se koristiti i za proslave, skupove, konferencije i svecane dogadaje.

Ceo objekat je ogradjen zidanom ogradom i instaliran je video nadzor koji pokriva i hotelski parking.

S obzirom na vec postignutu popularnost, znacajnu posetu i popunjenost kapaciteta, ova investicija obecava da ce doneti zadovoljavajuce povrate ulozenog kapitala.

Cena 1 600 000 evra.

Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija.

Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA!

Kontakt

Agent:
Mira Stupar
tel.:
060/305-60-60
Agencija: RAIČEVIĆ NEKRETNINE
Redni broj u Registru posrednika: 305
tel.:
065/452-7777
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Beograd, Deligradska br. 26

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.