imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Izdavanje, kuća, Kragujevac, Centar

Ažurirano u 01:55h, dana 27.04.2024 god.

KUĆA
3 000 EUR(12 EUR/m2)
  • $
  • din
grad KragujevacCentar,
Šifra oglasa: 10752
Kvadratura m2: 247
Sprat: pr / pr
Grejanje: EG
Podeli
Prijavi

Specijalne osobine

terasa, parking mesto, namešten, internet, kablovska, klimatizovano

Dodatne informacije

Izdaje se komforna, nameštena i opremljena kuća na tri nivoa, sa lepim i održavanim dvorištem u centru Kragujevca. Površina kuće je 247 m2, a sastoji se od tri nivoa. Na prvom nivou, od prostorija ima hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, zasebna kuhinja, trpezarija i dnevni boravak. Izlaz na terasu postoji i iz dnevnog boravka i iz trpezarije, gde je i izlaz u dvorište, gde je travnjak, što daje pogodnost za mir i odmor, kao i postavljanje rekvizita za odmor, a odatle se pešice može izaći i na ulicu. Dnevni boravak se može pregraditi i odvojiti od trpezarije i kuhinje, tako da se dobije zasebna prostorija koja se, kao i spavaće sobe može koristiti i u druge namene, kao kancelarija, radna soba i sl. Na drugom nivou raspored prostorija je isti, s tim da su dnevni boravak i trpezarija pregrađeni, a iz spavaće sobe ima izlaz na terasu sa lepim pogledom na deo grada. Dve spavaće sobe na ovom nivou se mogu koristiti i kao kancelarije, kao i dnevni boravak ili za drugu namenu, baš zbog svoje odvojenosti od kuhinje i trpezarije. Treći nivo je potkrovlje na kome ima pet apartmana (soba za smeštaj) kao i zajedničko kupatilo i kuhinja, sa prozorima i trenutno je izdato kao smeštaj za studente. Kuća se može koristiti kako za smeštaj veće porodice ili dve porodice (jer ima i spoljašnje i unutrašnje stepenice, a i etažirana je tako da ima dva odvojena stana, koji su ozakonjeni i uknjiženi), tako i za kancelarijski prostor i pogodna je za razne firme, jer se može koristiti za rad od kuće sa smeštajem za radnike, kao poslovni prostor za IT sektor, ali i za obavljanje raznih drugih delatnosti, a posebno za ordinacije, kancelarije i sl. Kuća je odmah useljiva, postoji mogućnost dogovora oko preuređivanja i privođenja prostora konkretnoj nameni, moguć zakup na duži vremenski period. Poseduje sve priključke (trofazna struja, voda, kanalizacija, gas, telefon, internet, televizija), grejanje je i na gas i na struju, može se i kombinovati, ugrađen je i klima uređaj. Smeštena je u mirnoj ulici, u blizini marketa, prodavnica, Velikog parka, a ima mogućnost parkiranja vozila u dvorištu. Uvučena je od ulice, vlasnik 1/1. Zakupac plaća sve troškove vezane za potrošnju, kao i za redovno održavanje i čišćenje i oni nisu uračunati u cenu zakupa. Depozit je obavezan u iznosu od jedne mesečne zakupnine, agencijaska usluga koju plaća zakupac je jednokratna i iznosi 50% od od iznosa jedne mesečne zakupnine i plaća se prilikom isplate depozita.
Za sve informacije i razgledanje stojimo vam na raspolaganju, radnim danima od 09-19h i subotom od 09-17h. Ovu i druge nekretnine sa većim brojem fotografija možete pogledati na našem sajtu: bulevarnekretnine.rs, kontakt: info@bulevarnekretnine.rs, usluga besplatna. Čekamo Vas. Telefon 034/330808 i 060/0544253. Bulevar Nekretnine 034, Kragujevac, broj u registru posrednika: 1278.

Kontakt

Agencija: BULEVAR NEKRETNINE DOO NIŠ
Redni broj u Registru posrednika: 1487
tel.:
+381 60 05 444 22
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Niš, Sokolska 1/M27
Telefon agencije: +381 60 05 444 22, 018/4155-507,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.