Registracija na sajtu Imovina.net - agencije, investitori, banke.
Deklaracija za oglašavanje.

Poštovani korisniče,

Da biste aktivirali besplatan nalog na našem sajtu, na kome možete postaviti određeni broj besplatnih oglasa, neophodno je da popunite Formular za registraciju i da nam putem maila, faxa, pošte ili lično dostavite Deklaraciju za oglašavanje
Prema članu 11. Zakona o oglašavanju, neophodno je da, radi emitovanja oglasne poruke u ovoj kategoriji, popunite sva obavezna polja iz Deklaracije.

Rok trajanja Deklaracije je sve do trenutka promene nekog od podataka o Oglašivaču.

U tom slučaju, svaku promenu Oglašivač je dužan da unese na svom nalogu.

Ukoliko ste saglasni sa uslovima registracije na sajtu Imovina.net, molimo popunite Formular za registraciju u nastavku (Tamnocrvena polja obavezno popuniti!)

Podaci:

Korisničko ime i Lozinka za pristup:

Polje "Korisničko ime" mora biti povezano sa Poslovnim imenom

Podaci neophodni za registraciju na sajtu Imovina.net:

*Administrator je lice koje će održavati Vaše oglase i fotografije na sajtu Imovina.net

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje

Imovina Nekretnine - najveći sajt za nekretnine u Srbiji

Imovina.net je međunarodno priznat sajt za nekretnine u Srbiji. Sarađujemo sa pouzdanim posrednicima, investitorima i bankama, kako bismo omogućili sigurnu prodaju/kupovinu/rentu vaših nekretnina!

Vaš stan, kuća, poslovni prostor, lokal, apartman, garaža, vikendica, magacin, plac...čekaju vas na sajtu www.imovina.net bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje nekretnine. Potražite nekretninu od sigurnih posrednika ili od samih vlasnika nekretnina!

Oglasite svoju ponudu besplatno! Oglas koji objavite na našem sajtu, istovremeno je objavljen i na vodećim inostranim sajtovima za nekretnine kao i u našem štampanom izdanju Beogradske nekretnine.

Želimo vam brzu i uspešnu realizaciju!

POPULARNE PRETRAGE

Imovina.net - Imovina, koju tražite!
eXTReMe Tracker