*Beogradske nekretnine oglasi*Svakog meseca na kioscima pored Vas!

OBJAVITE VAš OGLAS U NOVOM BROJU BESPLATNO

Časopis „Beogradske nekretnine“je pokrenut 2007. godine kao medijski partner najvećeg sajta za nekretnine u Srbiji i tako postao jedini specijalizovani štampani nedeljnik za oglašavanje svih vrsta nekretnina u Beogradu i okolini.

Od 05.09.2013 god. časopis se objavljuje mesečno.

Na razvoju i aktuelnosti lista svakodnevno radi 20 mladih i ambicioznih stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna, pripreme za štampu, programiranja, finansija, računovodstva i uredništva.

POGLEDAJTE CENE NEKRETNINA PO REONIMA

O uspehu našeg rada do danas govori to da okupljamo najveći broj pravnih lica koja se bave prometom nekretnina, koja sa nama uspešno sarađuju od prvog broja časopisa.

Čitaoci „Beogradskih nekretnina“su svi oni koji prodaju, traže da kupe, nude ili traže da iznajme neku nekretninu, kao i svi oni koji žele da budu u toku sa aktuelnim informacijama o cenama nekretnina u Beogradu i okolini.

POGLEDAJTE LISTU NAšIH KLIJENATA

„Beogradske nekretnine“sadrže ponudu oglasa za prodaju i izdavanje u zakup: kuća, stanova, novogradnje, poslovnih prostora, placeva, lokala, industrijskih prostora, građevinskih zemljišta, garaža i drugo.

U našem listu na jednom mestu nalazi se najveća ponuda aktuelnih oglasa za nekretnine objavljenih od strane vlasnika nekretnina, kao i renomiranih beogradskih agencija za prodaju i izdavanje nekretnina i građevinskih firmi.

„Beogradske nekretnine“su mesto u kome ćete sa sigurnošću rešiti Vaše stambeno pitanje u najkraćem mogućem roku. Beogradske nekretnine

Video oglašavanje stanova, kuća...

Pristup Nalogu

Ukoliko niste registrovani, kliknite OVDE

PRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje

Imovina Nekretnine - najveći sajt za nekretnine u Srbiji

Imovina.net je međunarodno priznat sajt za nekretnine u Srbiji. Sarađujemo sa pouzdanim posrednicima, investitorima i bankama, kako bismo omogućili sigurnu prodaju/kupovinu/rentu vaših nekretnina!

Vaš stan, kuća, poslovni prostor, lokal, apartman, garaža, vikendica, magacin, plac...čekaju vas na sajtu www.imovina.net bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje nekretnine. Potražite nekretninu od sigurnih posrednika ili od samih vlasnika nekretnina!

Oglasite svoju ponudu besplatno! Oglas koji objavite na našem sajtu, istovremeno je objavljen i na vodećim inostranim sajtovima za nekretnine kao i u našem štampanom izdanju Beogradske nekretnine.

Želimo vam brzu i uspešnu realizaciju!

POPULARNE PRETRAGE

Imovina.net - Imovina, koju tražite!
eXTReMe Tracker