O nama

Rezon Media Grup d.o.o, izdavačko preduzeće osnovano od strane švajcarske kompanije Radika-Verlag AG, 2006. godine pokreće projekat www.imovina.net, sa idejom da postane vodeći specijalizovani portal za oglašavanje nekretnina u Srbiji.

Za kratko vreme, zahvaljujući angažovanju profesionalnih i ambicioznih stručnjaka, www.imovina.net zauzima vodeću poziciju u svojoj oblasti, predstavljajući korisnicima najobimniju i najkompletniju ponudu nekretnina.

Godine 2007. portal dobija podršku u vidu štampanog izdanja - Beogradske nekretnine, koje i danas zauzima relevantnu poziciju na tržištu štampanih publikacija.

Osluškujući Vaše potrebe, trudili smo se da kreiramo mesto na kome ćete najpouzdanije, najjednostavnije, najbrže i najefikasnije pronaći ono što tražite. Mi spajamo kupce sa prodavcima, zakupce sa zakupodavcima, mi rešavamo Vaše stambeno pitanje!

Posao i zadovoljstvo zaista mogu ići jedno uz drugo. Dugogodišnji zadovoljni korisnici su naša najbolja preporuka! Postanite i Vi jedan od njih!

Vama na usluzi,
Imovina.net & Beogradske nekretninePRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje

Imovina Nekretnine - najveći sajt za nekretnine u Srbiji

Imovina.net je međunarodno priznat sajt za nekretnine u Srbiji. Sarađujemo sa pouzdanim posrednicima, investitorima i bankama, kako bismo omogućili sigurnu prodaju/kupovinu/rentu vaših nekretnina!

Vaš stan, kuća, poslovni prostor, lokal, apartman, garaža, vikendica, magacin, plac...čekaju vas na sajtu www.imovina.net bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje nekretnine. Potražite nekretninu od sigurnih posrednika ili od samih vlasnika nekretnina!

Oglasite svoju ponudu besplatno! Oglas koji objavite na našem sajtu, istovremeno je objavljen i na vodećim inostranim sajtovima za nekretnine kao i u našem štampanom izdanju Beogradske nekretnine.

Želimo vam brzu i uspešnu realizaciju!

POPULARNE PRETRAGE

Imovina.net - Imovina, koju tražite!
eXTReMe Tracker