Prijava/Registracija

Novogradnja

Stambena zgrada
grad Beograd, VračarVojislava Ilića-Stanislava Sremčevića
U zgradi se prodaje:
3-SOBAN, 2.5-SOBAN
Rok završetka gradnje:
3.2017

Ažurirano u 13:00h, dana 01.12.2017 god.

Oglas je pogledan 295 puta.

Dodatne informacije

PAMETNA ZGRADA SA BAZENOM I WELLNESSOM

Obogatite svoj stil zivota stanovanjem u objektu visokog kvaliteta gradnje sa WELLNESS centrom!

Ako želite stan kakav poseduju stanovnici Beča, Minhena, Pariza, projekat Xenon je pravi izbor za Vas!

Projekat Xenon je novi ekskluzivni stambeno-poslovni objekat lociran na južnoj padini Vračara i Zvezdare, centralnih gradskih opština, na uglu ulica Vojislava Ilića i Stanislava Sremčevića. U blizini objekta nalaze se dečiji vrtići, osnovna i srednja škola, kao i Cvetkova pijaca, market Vero, Bulevar kralja Aleksandra, kao i izlaz na auto put, pa samim tim ima izuzetnu komunikaciju sa svim delovima grada.

Projekat Xenon se sastoji iz garažnog, poslovnog, stambenog i hotelskog dela koji se prostiru na parceli površine 900 kvm sa kontinualnim uličnim frontom dužine 45 metara, savršeno uklopljenim sa okolinom.

Projekat Xenon predstavlja novu dimenziju gradnje, potpuno novi koncept u kome arhitektonsko i građevinsko stvaralaštvo imaju jedinstvene mogućnosti za svoj potpun i neponovljiv izražaj. Kvalitet prostora postaje standard, a komfor i udobnost sastavni deo vrhunskih uslova životnog okruženja.
Projekat Xenon je moderan objekat za savremenu porodicu u kojem dominiraju kvalitetni materijali i perfektna završna obrada.
Da bi život Vas i Vaše porodice bio bezbedan, stan u objektu projekta Xenon je osiguran 24 časovnim fizičko tehničkim i video obezbeđenjem koje detektuje sve aktivnosti. Predviđeno je da prilikom kupovine stana budući vlasnici stanova, obezbeđenje, održavanje i čišćenje plaćaju 1 euro po kvm, što je i kupoprodajnim ugovorom definisano. Ulaganje u održavanje nekretnine pored svakodnevnog prijatnog ambijenta i unapređenih estetskih vrednosti ima i dugoročan efekat očuvanja i uvećanja tržišne vrednosti kao i funkcionalnosti nekretnine.
Održavanje je izuzetno važno, kako bi se održali postojeći kvalitet i osigurali da se još dugo vremena ponosite činjenicom da objekat godinama izgleda baš ovako kako ste ga prilikom Vašeg useljenja u Vaš stan zatekli.

OPREMLJENOST PROJEKTA XENON

* KONSTRUKCIJA
Armirano betonska, skeletna, međuspratna konstrukcija je puna armirano betonska ploča. Objekat je građen po najvišim standardima energetske efikasnosti i jedan je od prvih koji će imati energetski pasoš visoke kategorije u Beogradu.

* FASADA
Fasada je rađena po principu sendvič zida i po svojim karakteristikama i duplom izolacijom je jedinstvena u građevinarstvu.
Spolja je:
1. Reljefna fasada sa bogatim aplikacijama izuzetnog izgleda
2. Izolacija debljine 5 cm
3. Puna cigla 12 cm
4. Izolacija debljine 10 cm
5. Blok 19 cm
6. Sloj plute i posebnog izolacionog maltera
7. Sloj termo maltera
8. Saće od zidnog grejanja i hlađenja
9. Standardni mašinski malter
10. Dva sloja gletovanja sa mrežicom
Ovakva fasada, kao i sendvič zidovi koji odvajaju stanove, posebno izolovani sendvič zidovi koji su u dodiru sa stepeništem, garantuju izuzetnu energetsku efikasnost ovog objekta.

* SPOLJNA STOLARIJA
Aluminijum-drvo, italijanskog proizvođača "PROFILATI" zastakljena trostrukim slojem niskoemisionog stakla punjenog argonom, i opremljena termoizolovanim aluminijumskim roletnama sa elektromotorima.

* UNUTRAŠNJA STOLARIJA
Ulazna vrata u stanove-jednokrilna, sigurnosna, metalna, obložena u skladu sa enterijerom, opremljena kvalitetnom protivprovalnom bravom i okovom, zadovoljavaju najviše standard protivprovalne, požarne i akustične zaštite. Unutrašnja vrata-ravna, pravilnih linija od medijapana, sa profilisanim stokom u širini zida, opremljena kvalitetnim okovom.

* ELEKTRO INSTALACIJE JAKE STRUJE I KNX
- Trofazna struja sa dvotarifnim brojilom
- Modularna elektrogalanterija renomiranog proizvodjaca
- Rasvetna tela u svim zajednickim prostorima i komunikacijama
- KNX INSTALACIJA I AUTOMATIZACIJA-SMART HOUSE

Svi novosagrađeni stambeni objekti u EU su po novim propisima snabdeveni KNX INSTALACIJAMA. KNX je odobren međunarodni standard (ISO/IEC), evropski (CENE LEC/EN), kineski (GB/Z) jedini na svetu otvoreni standard za kontrolu u stambenim i poslovnim objektima. KNX proizvodi svih svetskih proizvođača koji imaju sertifikat iz Brisela mogu se kombinovati. KNX zaštitni znak garantuje njihovu međusobnu kompatibilnost i zajednički rad.
KNX INSTALACIJA omogućava kompletnu integraciju sistema klimatizacije, rasvete, audio video opreme, roletni, sigurnosnih modula.

Verujemo da ste mnogo puta čuli za termin SMART HOUSE "Pametna kuća". Pametna kuća donosi nešto novo, nešto što je toliko jednostavno za upotrebu, da ni najvećim informatičkim laicima neće predstavljati nikakav problem. Dakle, radi se o sistemu koji kombinuje najnaprednije softverske, hardverske I komunikacijske tehnologije koje je moguće primeniti u svakodnevnom životu, kako bi se stvorilo idealno okruženje, to jest, slobodno i udobno stanovanje. Ceo sistem temelji se na jednostavnom principu upotrebe kako bi ga svi korisnici lako naučili primenjivati.
Takođe, jednom instalirani sistem SMART HOUSE nije potrebno naknadno programirati, jer se ceo sistem u potpunosti prilagođava upravo Vašim željama i potrebama, a na Vama ostaje da njime upravljate preko Vašeg SMART PHONA, IPADA ili bilo kog ANDROID uređaja.
Sa napretkom nauke i tehnologije KNX INSTALACIJA može bezgranično da se nadograđuje. Mi nudimo paket koji obezbeđuje:

1. INTELIGENTNU KONTROLU GREJANJA I HLAĐENJA
Podrazumeva mogućnost podešavanja-daljinskog paljenja grejanja ili hlađenja na zadatu temperature neposredno pre dolaska. Takođe, ukoliko u stanu nema nikoga ili neće biti duže vremena - smanjenje grejanja na neophodni minimum.

2. INTELIGENTNA KONTROLA RASVETE
Podrazumeva mogućnost podešavanja jačine svetla, to jest, mogućnost da se jednim dodirom upali više lampi - odnosno scena po želji korisnika u dnevnoj sobi, slabije svetlo u kuhinji ili radnoj sobi jače itd.

3. INTELIGENTNA KONTROLA ROLETNI koja može da se integriše sa određenim scenama, tako da jednim dodirom sve se podižu ili spuštaju u određeni položaj.
- Ukoliko je jako sunce same se dižu zimi ili spuštaju leti, ukoliko počne oluja same se spuštaju. Kada se ujutru budite same se dižu do programiranog nivoa itd.

4. INTELIGENTNA KONTROLA RIZIČNIH POTROŠAČA daje mogućnost da prilikom napuštanja stana jednim dodirom se gase svi rizišni potrošači šporet, bojler, pegla, dok na primer frižider neometano nastavlja rad.

5. KONTROLA I IZVEŠTAJI O UTROŠENOJ VODI, UTROŠENOJ ELEKTRIČNOJ ENERGIJI I UTROŠENIM KALORIJAMA

6. SENZORI POŽARA I POPLAVE U VAŠEM STANU koji javljaju u slučaju da se nešto nepredviđeno dešava.

7. METEOROLOŠKA STANICA NA KROVU ZGRADE sa kojom je povezan svaki stan, šalje informacije o temperature, brzini vetra itd. Može biti setovana da u slučaju oluje automatski spusti roletne, u slučaju jakog sunca leti takođe spusti, u slučaju jakog sunca zimi digne roletne, čime se ostvaruju značajne uštede energije.

- GREJANJE- HLAĐENJE- KLIMATIZACIJA
Objekat je snabdeven sopstvenim sistemima grejanja i hlađenja preko toplotnih pumpi. Ovaj sistem grejanja i hlađenja smatra se trenutno najefikasnijim i najrentabilnijim. Po novim propisima nijedan objekat u EU nece biti primljen posle 2015. godine u upotrebu, ukoliko nema neki od alternativnih izvora energije tipa (Toplotnih pumpi ili solarnog grejanja). Kao i u našoj zemlji neće više biti subvencionisanog grejanja I naplate po kvadratnom metru, već po pravoj realnoj potrošnji.

Projekat XENON poseduje sistem zidnog grejanja i hlađenja koji se smatra najzdravijim i najkvalitetnijim sistemom, četiri puta efikasnijim od radijatorskog grejanja. Takođe, zgrada poseduje još jedan nezavistan sistem grejanja i hlađenja takozvanim FUN COILS UREĐAJIMA koji omogućavaju po potrebi brzo grejanje i hlađenje.

* ELEKTRO INSTALACIJA SLABE STRUJE
- Telefonska instalacija sa razvodom u sobama
- Instalacija za prijem i distribuciju TV programa kablovskih operatera
- Sistem video nadzora garaža i prizemlja
- Instalacija signalizacije požara
- Internet strukturno kabliranje u svakoj sobi
- Mogućnost IP TELEFONIJE (uz doplatu)

* CENTRALNA PRIPREMA SANITARNE VODE
omogućava stanarima toplu vodu u svako doba dana i noći u svim godišnjim dobima i daje dodatni komfor i kvalitet stanovanja u ovakvom objektu.

* ZAVRŠNA OBRADA PODOVA
Sve sobe i komunikacije u stanovima obložene kvalitetnim uvoznim višeslojnim parketom koji je otporan I atestiran na grejanje i hlađenje. Kupatila, toaleti i kuhinje obloženi italijanskom keramikom prve klase, terase italijanskom neklizajućom keramikom prve klase.
U fazi izgradnje objekta tim naših arhitekata na čelu sa arhitektom Sašom Apostolovićem Vam stoji na raspolaganju u slučaju da imate posebne želje i zahteve vezane za raspored prostorija u postojećim gabaritima. Takođe, možemo Vam preporučiti arhitektu enterijeristu Dušana Jovanovića koji je učestvovao u izgradnji projekta XENON.

* GARAŽNI PROSTOR
poseduje 30 mesta na pokretnim platformama. Izolaciju ovog prostora je uradila firma "Dracomerx" čiji kvalitet poslovanja je potvrđen sertifikatom ISO 9000:2000. Ova izlolacija se smatra najkvalitetnijom na evropskom tržištu. Sastoji se od specijalnog expandirajuceg sloja koji u dodiru sa vodom se širi i potpuno sprečava prodor vode. Ovaj sloj je postavljen između vodonepropusnog betona mb-30 vdp i još jednog armirano betonskog vodonepropusnog zida po svim podzemnim delovima, što daje doživotnu garanciju od vlage i podzemnih voda.

Deo stambeno poslovnog objekta-PROJEKTA XENON - čini hotel visoke kategorije sa zasebnim ulazom i liftom. On pruža stanarima mogućnost da uz doplatu koriste usluge bazena, welnesa, pranja veša, keteringa hrane, održavanja stana, kao i sve ostale hotelske usluge (korišćenje sale za proslave, rođendane, poslovne sastanke).

Nadamo se da smo Vam bar malo objasnili koje su karakteristike "PROJEKTA XENON" koje ga izdvajaju i favorizuju u odnosu na ostale nove projekte u Beogradu.

STVARANJE BUDUĆNOSTI
- PROJEKAT XENON-SMART HOUSE postaće jedan od simbola Beograda
- Baš kao i ljudi koji ce živeti u njemu
- Mnogi će se diviti izdaleka
- Mnogi će pričati o njemu
- Ali samo mali broj Vas imaće privilegiju da ga nazove "SVOJIM DOMOM"

Kontakt

Investitor:
INVESTITOR ĆERANIĆ&SIMOVIĆ
tel.:
062/306-333
Više nekretnina ove građevinske firme - investitora:
Adresa građevinske firme - investitora:
Beograd, Višnjička br. 63
Telefon građevinske firme - investitora:
062/306-333
http://pametnazgrada.imovina.net

Pošaljite e-mail

Lokacija nekretnine: grad Beograd, Vračar, Vojislava Ilića-Stanislava Sremčevića

infoKod za OBJAVU VIP oglasa

Kod dobijate slanjem SMS poruke sa tekstom IMOVINA na broj 4130

Cena poruke bruto: Mt:S 362,64 din.

Telenor 363,60 din. Vip 363,48 din.

Pristup Nalogu

Ukoliko niste registrovani, kliknite OVDE

PRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje
Imovina.net - Imovina, koju tražite!
eXTReMe Tracker