imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Višnjan, Višnjan

Ažurirano u 14:18h, dana 02.08.2023 god.

KUĆA
1 250 000 EUR(3 378 EUR/m2)
  • $
  • din
grad VišnjanVišnjan,
Šifra oglasa: ALG-1831
Kvadratura m2: 370
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

ALPHA LUXE GROUP prodaje modernu luksuznu vilu sa panoramskim pogledom na more, Višnjan, ISTRA
Vila se nalazi u mirnom naselju, smještena na malom brežuljku sa panoramskim pogledom na more i prekrasan krajolik. Udaljena je od Poreča samo 15 km gdje se mogu pronaći svi potrebni sadržaji i prekrasne plaže.

Ukupne je površine 370 m2 smještena na okućnici od 670 m2. Prostire se na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi prostrani open space koncept koji uključuje dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom koji ima velike stijenke kroz koje se izlazi na terasu. Na terasi se nalazi prostrani bazen sa sunčalištem. Ovdje se također nalaze prostorija sa biljarom i izlazom na terasom te jedna spavaća soba.
Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat na kojem se nalaze tri spavaće sobe sa izlazom na terasu sa koje se pruža predivan pogled na prirodu i more.

Ova luksuzna vila igra se oblicima i bojama, što rezultira minimalističkom, ali šarenom i nadasve privlačnom i toplom mješavinom. Prostran i otvoren raspored prate veliki prozori i francuska vrata, koji propuštaju puno prirodnog svjetla tijekom cijelog dana.
Vila je u potpunosti klimatizirana, kompletno namještena i opremljena i takva se prodaje.

Okućnica je ograđena, popločena i uređena lijepim zelenim travnjakom i mediteranskim biljem. Na njoj se nalazi roštilj. Ima 3 parkirna mjesta.

Ova jedinstvena prostrana vila prikladna je kako za obitelji tako i za veća društva koja se mogu zabaviti u uživati.

Višnjan je slikovit i živopisan gradić i općina u Istarskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u zapadnom dijelu Istre na prostoru između rijeke Mirne na sjeveru i Limskog kanala na jugu, te samo 14 kilometara od grada Poreča. Smjestio se na blagoj uzvisini od 244 m nadmorske visine okružen livadama, oranicama i šumama.
Turizam se razvija zahvaljujući bogatim kulturno-glazbenim događanjima, šarolikoj gastronomskoj ponudi, te netaknutoj prirodi i blizini zapadne obale Istre. Idealan način za otkrivanje okolice Višnjana i njenih prirodnih ljepota su biciklističke staze, od kojih je najpoznatija Zvjezdana staza u duljini od 29 kilometara koja prolazi kroz Višnjan.

Šifra objekta: ALG-1831

Energetska klasa: A

Ostale informacije

u blizini trgovina, u blizini banka, u blizini park , u blizini igralište, u blizini trgovački centar , u blizini Taxi, u blizini benzinska postaja, u blizini poštanski ured, u blizini restoran , u blizini dom zdravlja , u blizini ljekarna

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.