imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Poreč, Poreč

Ažurirano u 18:37h, dana 04.03.2024 god.

KUĆA
998 000 EUR(3 838 EUR/m2)
  • $
  • din
grad PorečPoreč,
Šifra oglasa: ALG-2221
Kvadratura m2: 260
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

Istra, Poreč: Luksuzna moderna vila s pogledom na more i bazenom

Otkrijte vrhunac luksuznog života u ovoj izvanrednoj modernoj vili, smještenoj u mirnom okruženju Poreča, Istra. Samo 15 km od kristalno čistog Jadranskog mora i živahnog grada Poreča, ova visokokvalitetna gradnja predstavlja utočište privatnosti i prirodne ljepote, ponosno ističući djelomičan pogled na more koji zahvaća srž istarske elegancije.

Razvijena na dva pažljivo dizajnirana kata, vila predstavlja harmoničnu mješavinu prostranosti i modernih sadržaja. Prizemlje je otvorenog koncepta, s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom koji se besprijekorno povezuju s natkrivenom terasom i spektakularnim područjem bazena. Na ovoj razini nalazi se i spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom, uz praktične dodatke poput prostorije za pohranu, praonice rublja i gostinjskog toaleta.

Uspon na prvi kat otkriva tri dodatne spavaće sobe, svaka s luksuzom vlastite kupaonice i terase. Udobnost je od iznimne važnosti, s klima uređajima i televizorima u svakoj sobi, osiguravajući personalizirano iskustvo stanovanja.

Eksterijer vile je raj za odmor i ljepotu. Veliki grijani bazen od 52 m2 s morskom vodom i jacuzzi nalaze se usred bujnog vrta ukrašenog mediteranskim biljem, nadopunjenog dječjim igralištem za najmlađe. Prostrano parkiralište može smjestiti 6 vozila i uključuje punionicu za električna i hibridna vozila, odražavajući vilinu predanost modernoj praktičnosti i ekološkoj svijesti.

Opremljena najmodernijim sadržajima poput podnog grijanja, električnih roleta, video nadzora i solarnog grijanja vode, ova vila je svjedočanstvo luksuza i održivosti. Prodaje se namještena i potpuno opremljena, spremna da vas dočeka za život neusporedivog komfora i stila.

Istaknute lokacijske prednosti:
Ova nekretnina nudi savršenu ravnotežu mirnog seoskog života i blizine živopisnog centra Poreča te prekrasne jadranske obale. Područje je idealno za one koji cijene privatnost, prirodu i pristup moru i gradskim sadržajima, pružajući jedinstvenu priliku za doživljaj istarskih kulturnih i prirodnih atrakcija u luksuznom okruženju.

Kontakt informacije:
Robert Budimir
Licenca: 196/2019
Telefon: +385 52 204 933
Mobitel: +385 95 363 1892
E-mail: robert@alphaluxegroup.com

Marijana Budimir
Licenca: 156/2022
Telefon: +385 52 204 933
Mobitel: +385 95 363 1893
E-mail: marijana@alphaluxegroup.com

Vaše zadovoljstvo je naša misija. Veselimo se budućoj suradnji!

ALPHA LUXE GROUP NEKRETNINE

https://alphaluxegroup.hr

Šifra objekta: ALG-2221

Energetska klasa: A+, u blizini centar naselja, u blizini trgovina, u blizini dječji vrtić , u blizini škola, u blizini javni prijevoz, u blizini banka, u blizini park , u blizini igralište, u blizini javna plaža, u blizini aerodrom

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.