imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Poreč, Poreč

Ažurirano u 18:45h, dana 10.07.2023 god.

KUĆA
1 190 000 EUR(4 407 EUR/m2)
  • $
  • din
grad PorečPoreč,
Šifra oglasa: ALG-1750
Kvadratura m2: 270
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

ALPHA LUXE GROUP prodaje impresivnu modernu vilu okruženu predivnom prirodom, Poreč, ISTRA.
Vila se nalazi na brežuljku, u mirnom seoskom okruženju, sa prekrasnim pogledom na zelenilo. Udaljena je oko dvadesetak kilometara od prvih plaža i 50 km od Zračne luke Pula.
Ukupne je ukupne stambene površine 270 m2, a nalazi se na okućnici površine 1659 m2. Prostire se na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak otvorenog koncepta sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe sa kupaonicama, gostinjski toalet, wellness soba i spremište. U wellness sobi se nalazi sauna, tuš i hidromasažna kada. Ovaj prostor ima velike prozore iz kojih se pruža pogled na lijepu okućnicu. Dnevni boravak i kuhinja imaju izlaz na natkrivenu terasu gdje se nalazi vanjska blagovaonica.
Unutarnje stepenice vode na prvi kat na kojem se nalaze dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom. Sobe imaju izlaz na predivnu terasu koja se prostire cijelom dužinom kuće s prekrasnim pogledom na zelenilo.
Suvremeno dizajnirana i opremljena vrhunskim namještajem pruža maksimalnu udobnost, privatnost i mjesto za uživanje.
Grijanje i hlađenje vile je putem fan-coil sustava sa dizalicom topline. Također ima podno grijanje te kamin na pelete koji je povezan sa grijanjem tople vode. Uz sve navedeno, vila ima i solarno grijanje vode.

Vila se prodaje kompletno namještena i opremljena.

Prostrana okućnica je uređena, zasađena mediteranskim biljem i ima automatsko navodnjavanje. Na njoj se nalazi dječje igralište, tereni za mali nogomet i badminton i grijani bazen površine 50m2 sa sunčalištem. Ovdje je također i mali objekt sa vanjskom kuhinjom i spremištem. Ima punionicu za električne automobile i parking za 3 automobila koji je natkriven vrhunskom nadstrešnicom.
Poreč je grad smješten u srcu zapadne istarske obale, grad čistih plaža, kulturnih i festivalskih događanja, plesa, noćnog života i sportskih manifestacija. Poreč je jedna od omiljenih turističkih destinacija sa raznolikom ponudom sadržaja. Brojni restorani nude razne morske i istarske kontinentalne specijalitete, a brojni barovi i noćni klubovi nude bogat noćni život. Uz razne kulturne sadržaje poput koncerata, folklornih nastupa i drugih manifestacija, ne nedostaje ni onih sportskih kao što su tenis, biciklizam, jahanje, dvoranski sportovi i sportovi na vodi.

Šifra objekta: ALG-1750

Ostale informacije

u blizini trgovina, u blizini park , u blizini igralište, u blizini benzinska postaja

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.