imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Obrovac, Gornji Karin

Ažurirano u 15:49h, dana 08.04.2024 god.

KUĆA
350 000 EUR(713 EUR/m2)
  • $
  • din
grad ObrovacGornji Karin,
Šifra oglasa: 300501016-109
Kvadratura m2: 491
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Specijalne osobine

Dodatne informacije

NA PRODAJU: Prostrana kuća u Gornjem Karinu s pogledom na more. Trenutno posluje kao dom za starije i nemoćne s kapacitetom smještaja za 20 štićenika, no po potrebi lako ju je moguće preurediti u mini-hotel, apartmansku ili obiteljsku kuću.
Stambena površina kuće je 413 m2 (491 m2 GBP) a nalazi se na okućnici od 300 m2. Kuća je prvotno izgrađena '70 -tih godina, prva je renovacija uslijedila '90-tih godina te je u 3 fazi, 2000. godine temeljito preuređena i dograđena.

Kuća se sastoji od 3 etaže: Prizemlje, kat i visoko potkrovlje.

U prizemlju se nalaze hodnik, prostorija koja trenutno služi kao sestrinska soba, velika kuhinja, 2 skladišta, wc i dvosoban stan s prostranim dnevnim boravkom kuhinjom i blagovaonicom i kupaonicom i sa prostranom natkrivenom terasom i kominom.
Na katu kuće kojem se prilazi kroz unutarnje stepenice je 5 soba, dnevni boravak, 1 kupaonica, 3 wc-a, praonica rublja i balkon.
Visoko potkrovlje se sastoji od 4 sobe, 4 kupaonice i dnevnog boravka.

Na svakom je katu inverter klima i postoji dimnjak. U visokom potkrovlju je postavljeno podno grijanje i na svim katovima su radijatori spojeni na centralno grijanje. Na kući je postavljen gromobran a krov i oluci su promijenjeni 2000. godine.

Gornji Karin je mjesto smješteno iznad Karinskog mora. Administrativno pripada gradu Obrovcu. U Gornjem Karinu i okolici postoji nekoliko znamenitosti. Jedan od njih je kanjon rijeke Krke i Zrmanje te vodopadi rijeke Bijele, prirodno blato i Park prirode Velebit.
U naselju postoji veliki broj ugostiteljskih soba i vikendica za smještaj a u neposrednoj je blizini sav potrebni sadržaj za svakodnevni život.

Udaljenost Gornjeg Karina od najbližeg grada Zadra je 32 km, a do grada Obrovca 8 km.

Nekretnina posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, a vlasništvo je uredno.
Razgledavanje nekretnine osiguran 7/7 uz prethodnu najavu.
Kontakt: Monika Zurak (+385 98 388 983)


ID KOD AGENCIJE: 300501016-109

Monika Zurak
Agent s licencom
Mob: +38598388983
Tel: 023299096
E-mail: m.zurak@remax.hr
https://www.remax.hr/Complete1

Kontakt

Agencija: REMAX COMPLETE
Redni broj u Registru posrednika: 73/2017
tel.:
+38523299096
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Zadar, Ulica Domovinskog rata 2
Telefon agencije: +38523299096,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.