imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Labin, Rabac

Ažurirano u 12:18h, dana 14.03.2024 god.

KUĆA
885 000 EUR(2 810 EUR/m2)
  • $
  • din
grad LabinRabac,
Šifra oglasa: ALG-2535
Kvadratura m2: 315
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

Istra, Rabac: Ekskluzivna vila s grijanim bazenom i zadivljujućim pogledima

Na prodaju: Izuzetna vila s modernom arhitekturom i najvišim standardima gradnje, smještena u slikovitom istarskom selu okruženom prekrasnim prirodnim krajolikom, maslinicima, raznovrsnim voćnjacima i vinogradima, svega 12 km od izvanrednih šljunčanih plaža u Rabacu.

Ova vila predstavlja vrhunski izbor na tržištu nekretnina u Istri, obećavajući svojim vlasnicima i gostima moderni komfor i spokoj okružen netaknutom prirodom.

Izgrađena s naglaskom na energetsku učinkovitost, ova niskoenergetska kuća uključuje najmodernije tehnologije i izolacijske materijale kako bi se potrošnja energije svela na minimum. Njezin dizajn, od termalne izolacije fasade, krova i podova do prilagođenog stolarstva, optimizira energetsku učinkovitost. Interijer, ukrašen zemljanim tonovima s elegantnim bijelim i sivim nijansama, opremljen je najsuvremenijim uređajima i namještajem izrađenim pretežno po narudžbi od autentičnog slavonskog hrasta, osiguravajući spoj luksuza i ekološke osviještenosti.

Detalji:

Vila zauzima bruto površinu od 315 m2 (neto površina 243 m2) na pažljivo uređenoj parceli od 1.600 m2.
Ponosi se s 4 spavaće sobe, 4 kupaonice i dodatnim WC-om.
U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s dekorativnim kaminom, potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica za 10 osoba, soba za zabavu, spavaća soba s kupaonicom en-suite, gostinjski WC, praonica/tehnička soba i prostrana terasa s roštiljem koja nudi očaravajuće poglede na zelene brežuljke, Učku i dolinu rijeke Raše.

Na katu se nalaze tri prostrane spavaće sobe s kupaonicama en-suite i terasa od 33,32 m2 s fantastičnim pogledima. Tu je i izolirana terasa od 18,28 m2 za mirna jutra ili uživanje u krajoliku, s pripremom za saunu i klimatizaciju za teretanu ili igraonicu.

Vanjski prostor:

Prostrana sunčališna terasa od 130 m2 s grijanim bazenom od 35 m2 koji nudi protustrujno plivanje, hidromasažu i sofisticirano osvjetljenje za potpuno uživanje. Za održavanje vode koristi se elektrolizni sustav Zodiac s automatskim upravljanjem i doziranjem pH vrijednosti i klora.
Imanje uključuje dječje igralište, badminton i odbojkaški teren te pažljivo održavan park za šetnju i opuštanje. Oko kuće raste više od 200 različitih biljnih vrsta, uključujući trešnje, kruške, masline i druge.
Cijeli vrt pokriva automatski sustav za navodnjavanje.

Građevina i oprema:

Visokokvalitetni beton s superplastifikatorima za trajnost i vodonepropusnost.
PIR toplinske izolacijske ploče na fasadi debljine 10 cm osiguravaju izvanredna toplinska svojstva; velika površina fasade dodatno je obložena istarskim kamenom.
Mitsubishi inverter klima uređaj; ERS infracrvene grijalice; Gealan vanjska stolarija iz Njemačke za optimalnu izolaciju; Schüco ulazna vrata i Marazzi keramički podovi.
Viessmann solarni kolektori na krovu za pripremu tople vode; sakupljena kišnica u podzemnom spremniku kapaciteta 80 m3 koristi se za navodnjavanje vrta.

Lokacija:
Ova vila je raj za ljubitelje prirode, nudi mir i istovremeno blizinu svih bitnih sadržaja unutar 10-15 minuta vožnje. Njena lokacija omogućava lagan pristup prekrasnim plažama u Rabacu, lokalnim trgovinama, supermarketima i zračnoj luci Pula, spajajući praktičnost s ljepotom istarskog življenja.

Za više informacija kontaktirajte:

Robert Budimir
Licenca: 196/2019
Telefon: +385 52 204 933
Mobitel: +385 95 363 1892
E-mail: robert@alphaluxegroup.com

Marijana Budimir
Licenca: 156/2022
Telefon: +385 52 204 933
Mobitel: +385 95 363 1893
E-mail: marijana@alphaluxegroup.com

Vaše zadovoljstvo je naša misija. Raduj

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.