Prijava/Registracija

Pomoć – Besplatan oglas na sajtu Imovina.net

Besplatan oglas je jedan od načina da svoju ponudu ili potražnju nekretnina predstavite velikom broju potencijalnih klijenata putem naših medija - sajta Imovina.net i časopisa „Beogradske nekretnine“. Ukoliko oglasite svoju nekretninu na sajtu u rubrikama Prodaja ili Izdavanje a koja se nalazi na teritoriji Beograda i okoline, istovremeno ćete je objaviti i u štampanom izdanju, bez dodatnih troškova!

* Ukoliko ste registrovana agencija za promet nepokretnosti ili investitor, potrebno je da se registrujete na stranici Registracija

Oglasi koje posrednici/investitori objave predstavljajući se kao vlasnici biće automatski obrisani sa sajta, bez dodatnih upozorenja.

* Ukoliko ste vlasnik nekretnine, najpre je potrebno da se registrujete na stranici Prijava/Registracija

Nakon toga moći ćete da objavite do 2 besplatna oglasa u rubrikama Prodaja/Izdavanje i neograničen broj oglasa u ostalim rubrikama, kao i 2 VIP oglasa.

Besplatan oglas objavljen na sajtu za prodaju ili izdavanje nekretnine u Beogradu i okolini, biće besplatno štampan u oglasniku „Beogradske nekretnine“, sve dok je oglas aktuelan na sajtu.

Oglas objavljen na sajtu do poslednjeg ponedeljka u mesecu do 10:00h biće štampan u narednom broju mesečnog štampanog izdanja časopisa Beogradske nekretnine.

Besplatne oglase na sajtu Imovina.net možete objaviti u rubrikama:

  1. Prodaja
  2. Izdavanje u zakup
  3. Kupovina – Potražnja
  4. Iznajmljivanje – Potražnja
  5. Zamena
  6. Cimer / ka

Besplatne oglase u časopisu „Beogradske nekretnine“ možete objaviti isključivo za nekretnine na teritoriji grada Beograda i okoline, i to u rubrikama:

  1. Prodaja
  2. Izdavanje u zakup

Preporučujemo Vam da Vaš besplatan oglas svakodnevno ažurirate, kako bi bio prvi u pretragama, tj. kako biste imali što više odziva. Napominjemo da ovu uslugu ne naplaćujemo!

Ukoliko ne ažurirate svoj oglas, on će nakon isteka Perioda trajanja oglasa, tj. mesec dana od objavljivanja postati neaktivan. Putem maila ćemo vas blagovremeno obavestiti o tome, i predočiti mogućnost produžetka oglasa. Ukoliko nakon još 30 dana od dana deaktiviranja oglasa ne promenite status oglasa u Aktivan, oglas će biti automatski izbrisan, bez dodatnog obaveštavanja.

slika 1 (primer prikazivanja besplatnog oglasa za prodaju nekretnine) Primer prikazivanja besplatnog oglasa za prodaju nekretnine
Povratak na listu pitanja

infoKod za OBJAVU VIP oglasa

Kod dobijate slanjem SMS poruke sa tekstom IMOVINA na broj 4130

Cena poruke bruto: Mt:S 362,64 din.

Telenor 363,60 din. Vip 363,48 din.

PRATITE NAS

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje
Imovina.net - Imovina, koju tražite!