Imovina.net logo Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Prodaja, kuća, Niš, opština Palilula Niš grad, Palilula

Ažurirano u 06:28h, dana 09.03.2024 god.

KUĆA
350 000 EUR(719 EUR/m2)
  • $
  • din
grad Niš, opština Palilula Niš gradPalilula,
Šifra oglasa: 7630
Kvadratura m2: 487
Sprat: I / pr
Grejanje: EG
Podeli
Prijavi

Specijalne osobine

terasa, garaža

Dodatne informacije

Na prodaju lux porodična kuća, izuzetne gradnje na idelnoj lokaciji za miran porodični život, a nadomak svih vitalnih ustanova i centra grada, OŠ, vrtića, Palilulske pijace, udaljena svega 3km od pešačke zone. Nalazi se u jednoj od ulica iznad Idee u Mokranjčevoj, na atraktivnoj lokaciji van gradske buke.
Vila je u osnovi 196m2, uknjižene bruto površine 487m2, neto 396m2, spratnosti podrum, prizemlje i sprat. Nalazi se na placu ukupne površine 4.66 ara. Okružena je uređenom zelenom površinom i prilaznim kamenim stazama do objekta. Plac je kompletno ograđen. U sklopu suterena smešteni su ulazni hodnik , kupatilo, višenamenska prostorija, sada vinarija oko 5m2, četiri stepenika niže je radna soba, povezana sa garažom veličine oko 35m2, koja gleda ka ulici. Ispred je rezervisan parking za još dva vozila. U nastavku hodnika je prostorija, oko 5m2, sa svim sprovedenim instalacijama za saunu, zatim kotlarnica sa dva zasebna kotla za eg na struju i pelet i instaliranim centralnim bojlerom od 350l, koji je povezan solarnim panelima. Pored je letnja kuhinja sa dodatnim zasebnim ulazom iz dvorišta. U prizemlju su centralni hodnik, veliko kupatilo, toalet, prostran dnevni boravak sa izlazom na veliku verandu, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe povezane međusobno vratima, roditeljska spavaća soba sa terasom. Na spratu je sličan raspored prostorija. Najlepši kutak za uživanje ovog veličanstvenog objekta je veranda sa direktnim izlazom na uređeno dvorište, zasađeno raznim ukrasnim rastinjem. U delu iza kuće je takođe rezervisano mesto za montažni bazen. Instaliran je sistem za raspršavanje i navodnjavanje zelene površine.
Objekat je izgrađen po svim novijim standardima u skladu sa svim pogodnostima modernog doba i komfora udobnog života. Postavljena je spoljna nova pvc stolarija, dok je izolacija demit fasada, prvoklasna keramika u kuhinji i kupatilu, unutrašnja izuzetno kvalitetna drvena stolarija po meri. Svaki sprat ima svoj strujomer, kao i poseban strujomer za električni kotao. Na svim prozorima i balkon vratima su postavljeni komarnici. Na svakoj etaži su po dve klime, dok je uz etažno opcija dogrevanja i postavljeno podno grejanje u kuhinji i kupatilu na obe etaže. Zaista jedan odličan objekat kako za kvalitetno porodično stanovanje ili kao neka nova opcija u smislu hotela, poslovnog predstavništva, klinike ili čak staračkog doma zbog samog okruženja i znatno čistijeg vazduha u odnosu na grad, jer vlasnici poseduju i parcelu pored od 5ari, pa postoji mogućnost za razna proširenja.
Postoji mogućnost kupovine dela nameštaja uz dogovor sa vlasnikom. Uknjižena, čisto vlasništvo, sa upotrebnom dozvolom i etažiranim stanovima! Ima mogućnosti dogovora oko korekcijecene i za ozbiljnog kupca side susednji plac od 5 ari gratis! Izvanredna ponuda.
Ovo je samo deo naše ponude, ovu kao i druge nekretnine sa većim brojem fotografija možete pogledati na našem sajtu.

Kontakt

Agencija: KUĆA PETROVIĆ NEKRETNINE DOO
Redni broj u Registru posrednika: 1234
tel.:
018209007
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Niš, Vožda Karađorđa br. 7/4
Telefon agencije: 018209007,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BeogradBeograd - regijaBorBor - regijaČačakČačak - regijaJagodinaJagodina - regijaKikindaKikinda - regijaKragujevacKragujevac - regijaKraljevoKraljevo - regijaKruševacKruševac - regijaLeskovacLeskovac - regijaLoznicaLoznica - regijaNišNiš - regijaNovi PazarNovi Pazar - regijaNovi SadNovi Sad - regijaPančevoPančevo - regijaPirotPožarevacPožarevac - regijaPrijepolje - regijaProkupljeProkuplje - regijaŠabacŠabac - regijaSmederevoSmederevo - regijaSomborSombor - regijaSremska MitrovicaSremska Mitrovica - regijaSuboticaSubotica - regijaUžiceUžice - regijaValjevoValjevo - regijaVranjeVranje - regijaZaječarZaječar - regijaZrenjaninZrenjanin - regija
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora Prodaja vikendica
Prodaja stanova Beograd Prodaja kuća Beograd Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd
Prodaja nekretnina Niš Prodaja stanova Niš Prodaja kuća Niš Prodaja nekretnina Zrenjanin Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja nekretnina Novi Sad Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja nekretnina Kragujevac
Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor Prodaja nekretnina Užice Prodaja stanova Pančevo
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Niš
Izdavanje stanova Kragujevac Izdavanje nekretnina Beograd regija Izdavanje garaža
Izdavanje lokala Beograd Izdavanje lokala Novi Sad Izdavanje lokala Niš
Izdavanje lokala Kragujevac Izdavanje magacina Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina Agencije za nekretnine u Srbiji
Investitori u Srbiji Koja je cena moje nekretnine
Časopis Beogradske nekretnine Oglasi za nekretnine u inostranstvu

NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Imovina.net logo Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.


Saznajte više