imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja kuća Poreč, Poreč

Ažurirano u 10:14h, dana 22.03.2023 god.

KUĆA
1 500 000 EUR(2 885 EUR/m2)
  • $
  • din
grad PorečPoreč,
Šifra oglasa: ALG-244
Kvadratura m2: 520
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

U mirnom mjestu udaljenom samo 6 km od centra Poreča te 3 km od mora nalazi se ova prekrasna novoizgrađena moderna dvojna vila s bazenom i panoramskim pogledom na more već iz prizemlja.
Kuća se sastoji od dvije jedinice.
1. apartmanske kuće u kojoj su smještena tri stana – dva u prizemlju te jedan na katu. Ova jedinica ima i prekrasnu krovnu terasu s koje se pruža panoramski pogled na more te gradove Poreč, Novigrad, Tar i Buje
2. dvoetažne kuće, kojoj pripada i jedan posebni stan u suterenu koji također ima svoj vanjski ulaz. Iz ove jedinice se također pruža pogled na more te na gradove Poreč, Novigrad, Tar i Buje

1.Apartmanska kuća:
U prizemlju se nalaze dva dvosobna stana, svaki s posebnim ulazom. Oba stana se sastoje od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaonom s wc-om te spavaćom sobom. Iz dnevnog boravka jednog stana izlazi se na prostranu terasu koja ima pogled na more.
Na katu se nalazi trosoban stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, jedne master spavaće sobe s vlastitom kupaonom i wc-om te još jedne spavaće sobe i posebne kupaone s wc-om. Stan ima dvije terase s kojih se pruža pogled na more.
Vrhunska krovna terasa na ovoj stambenoj jedinici pruža puno mogućnosti za dodatne sadržaje – jacuzzi te zimski vrt.
2.Druga stambena jedinica se sastoji od dvoetažne kuće te jednog posebnog stana u koji se ulazi posebnim vanjskim ulazom ili unutarnjim stepenicama iz prizemlja kuće.
Kuća se sastoji od dvije etaže – prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom iz kojeg se izlazi na prostranu terasu i okućnicom s bazenom, s koje se također pruža pogled na more.
Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat na kojem se nalazi jedna master spavaća soba s kupaonom i posebnim hodnikom za veću intimu, s koje se izlazi na terasu s pogledom na more, te druga spavaća soba koja također ima svoju kupaonicu s wc-om. S kata se također izlazi na još jednu, prostranu terasu s panoramskim pogledom.
Dodatni stan u suterenu se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, te spavaće sobe i kupaonice s wc-om.
Površina cijele nekretnine je 530 m2 s krovnom terasom od 110 m2 te okućnicom od 1000m2 na kojoj se nalazi bazen.
Posebnost ove nekretnine, osim izuzetne pozicije koja omogućava blizinu mora i urbanih sredina s paralelno mir i tišinu, je vrhunska kvaliteta njezine gradnje.
Svaka spavaća soba ima svoj klima uređaj te je kuća opremljena sustavom za rekuperaciju zraka. Sustavom rekuperacije zraka u prostor ulazi svjež zrak a iz nekretnine se uklanja zagušljiv zrak kojem je oduzeta toplinska energija te se rekuperacijom smanjuje potreba za dogrijavanjem/hlađenjem i time znatno smanjuju troškovi, a povećava kvaliteta zraka u prostoru.
Nadalje, grijanje kuće je organizirano sustavom dizalice topline. Kuća je vrhunski izolirana (30 cm stiropora na zidovima), što ju čini svježom po ljeti i zadržava toplinu po zimi.
Svi su otvori (prozori i balkonska vrata) od aluminijske 3 komorne stolarije antracit boje, rađeni po mjeri (veći od standardnih mjera).
Ulazna vrata su kvalitetna protuprovalna, dok su sva unutarnja vrata su rađena po mjeri nekretnine.
Cijelom kućom je postavljena led rasvjeta, što smanjuje potrošnju električne energije.
Način gradnje, korišteni materijali i oprema najviših standarda kvalitete, garantiraju nisku potrošnju energije te troškove održavanja nekretnine.
Cijelom kućom je postavljen talijanski parket i talijanska keramika - pločice te vrhunski kupaonski namještaj i sanitarije.
Kuća se prodaje opremljena i namještena. Dijelovi kuće koji su još u

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.