imovina.net Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije

Prodaja hotela Rovinj, Rovinj

Ažurirano u 11:20h, dana 16.01.2023 god.

HOTEL
2 500 000 EUR(2 500 EUR/m2)
  • $
  • din
grad RovinjRovinj,
Šifra oglasa: ALG-252
Kvadratura m2: 1000
Grijanje:
Podijeli
Prijavi

Dodatne informacije

Prilika za investitore! Prodaje se stambena zgrada s više stambenih jedinica u Rovinju u blizini mora i centra grada. Kvalitetno građena i na odličnoj lokaciji, ova zgrada ima ukupno 1000 m2 te se sastoji od: suterena, visokog prizemlja, kata i potkrovlja.
U suterenu se nalazi podrum/kotlovnica, te 4 stana – dvosoban stan od 50 m2, trosoban stan od 43 m2 te garaža i spremište površine 84 m2.
U prizemlju se nalazi prostrani uređeni i namješten stan od 180m2, koji se sastoji od kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, 5 spavaćih soba, dvije kupaonice te jedan poseban gostinjski WC te natkrivena terasa i natkriveni balkon.
Na prvom katu se nalaze 4 stambene jedinice, i to 2 trosobna stana koji se sastoje od: dvije spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom te kupaonica s WC-om, svaki ukupne površine 48 m2 te dva studio apartmana površine 32 m2. Stanovi imaju natkrivene terase na koje se izlazi iz dnevnog boravka.
U potkrovlju se nalaze dvije stambene jedinice - dva trosobna stana koji se sastoje od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, te dvije spavaće sobe i kupaonica s WC-om, te natkrivena terasa. Jedan stan je površine 50m2, dok je drugi 60m2.
Zgrada je kvalitetno građena, stanovi su kompletno uređeni i namješteni te se nalaze na odličnoj lokaciji. S obzirom na visoke prihode koje zgrada već sad ostvaruje od turističkog iznajmljivanja ova nekretnina je svakako preporuka agencije za investitore!

Cijena na upit te podložno pregovorima.

Šifra objekta: ALG-252

Energetska klasa: A

Kontakt: Marijana Budimir, marijana@alphaluxegroup.com, +385 95 363 1893

Ostale informacije

u blizini centar naselja, u blizini trgovina, u blizini dječji vrtić , u blizini škola, u blizini javni prijevoz, u blizini banka, u blizini park , u blizini igralište, u blizini javna plaža, u blizini trgovački centar , u blizini fakultet, u blizini luka, u blizini trajekt, u blizini marina, u blizini bazen, u blizini fitness , u blizini golf tereni, u blizini nogometni tereni , u blizini vodeni sportovi, u blizini poštanski ured, u blizini frizerski salon , u blizini noćni klub, u blizini restoran , u blizini kino, u blizini kazalište, u blizini zabavni park, u blizini akvarij, u blizini casino, u blizini bolnica, u blizini dom zdravlja , u blizini ljekarna, u blizini zubarska ord., u blizini veterinar, u blizini crkva

Kontakt

Agencija: ALPHA LUXE GROUP d.o.o.
Redni broj u Registru posrednika: 96/2019
tel.:
+385 52 204 933
Više nekretnina ove agencije:
Adresa agencije: Poreč, Ul. Mate Vlašića 17, 52440
Telefon agencije: +385 52 204 933,

Pošaljite e-mail

Lokacija na mapi


Pregled nekretnina na različitim lokacijama
BakarBaleBarbanBaškaBaška vodaBedekovčinaBeli ManastirBelišćeBenkovacBibinjeBiograd na MoruBistraBizovacBjelovarBlatoBosiljevoBrdovecBrinjeBrod MoraviceBrtoniglaBujeBuzetČabarČakovecČavleČepinCernikCerovljeCresCrikvenicaDardaDelniceDobrinjDonja StubicaDonji KraljevecDonji LapacDonji MiholjacDrenovciDrnišDubrovačko primorjeDubrovnikDubrovnik - okolicaDuga resaDugi ratDugo SeloErdutFažanaFužineGalovacGeneralski stolGornji KneginecGospićGospić - okolicaGračacGračišćeGrožnjanHvarIvanić-Grad - okolicaJakovljeJanjinaJaseniceJelenjeJelsaKanfanarKarlobagKarlovacKarlovac - okolicaKarojbaKastavKaštelaKaštelir-LabinciKlanaKlanjecKlinča selaKonavleKonjščinaKorčulaKostrenaKraljevicaKrapinske topliceKrašićKravarskoKrkKršanKukljicaLabinLanišćeLižnjanLokveLovinacLovranLupoglavMakarskaMali LošinjMalinska-dubašnicaMarčanaMarija BistricaMarija GoricaMarinaMatuljiMedulinMilnaMošćenička dragaMotovunMrkopaljMurterNašiceNetretićNijemciNinNovaljaNovigradNovigradNovi VinodolskiObrovacOgulinOkrugOmišOmišaljOpatijaOpatija - okolicaOprtaljOrebićOroslavjeOsijekOsijek - okolicaOtočacPagPakoštanePašmanPazinPazin - okolicaPerušićPetrijevciPićanPirovacPisarovinaPlitvička jezeraPodstranaPokupskoPolačaPoličnikPopovacPorečPosedarjePovljanaPregradaPrekoPrimoštenPrivlakaPrivlakaPučišćaPulaPunatPušćaRabRadobojRakovicaRašaRavna goraRažanacRijekaRogoznicaRovinjRugvicaSaborskoSaliSamoborSamobor - okolicaSegetSenjŠibenikŠibenik - okolicaSkradSlavonski BrodSolinSolin - okolicaŠoltaSplitSplit - okolicaSračinecStara GradiškaStarigradStari JankovciStonStupnikSukošanSunjaSupetarSutivanSveta NedeljaSveta NedeljaSveti Filip i JakovSveti Ivan ZelinaSveti križ začretjeSveti LovrečSveti Petar u šumiSvetvinčenatTar-VabrigaTinjanTisnoTkonTopuskoTribunjTrnovec BartolovečkiTrogirTrogir - okolicaTuheljUdbinaUmagValpovoVaraždinVaraždinske topliceVela lukaVelika GoricaVelika Gorica - okolicaVinkovciVinodolska općinaVirViškovoVišnjanVižinadaVodiceVodnjanVojnićVrbnikVrbovecVrbovskoVrhovineVrsarVrsiVukovarZabokZadarZadar - okolicaZagrebZagreb - okolicaZaprešićZaprešić - okolicaZlatar-BistricaŽminjŽupa dubrovačkaŽupanja
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Hrvatska Prodaja kuća Hrvatska Prodaja zemljišta Hrvatska Prodaja poslovnog prostora Hrvatska Prodaja vikendica Hrvatska
Prodaja stanova Zagreb Prodaja kuća Zagreb Prodaja zemljišta Zagreb Prodaja poslovnog prostora Zagreb Prodaja garaža Zagreb
Prodaja nekretnina Rijeka Prodaja stanova Rijeka Prodaja kuća Rijeka Prodaja nekretnina Opatija Prodaja stanova Opatija
Prodaja kuća Opatija Prodaja nekretnina Zadar Prodaja stanova Zadar Prodaja kuća Zadar Prodaja nekretnina Osijek
Prodaja stanova Osijek Prodaja kuća Osijek Prodaja nekretnina Crikvenica Prodaja nekretnina Rovinj Prodaja stanova Pula
NAJAM NEKRETNINA
Najam stanova Hrvatska Najam kuća Hrvatska
Najam poslovnog prostora Hrvatska Najam stanova Zagreb
Najam stanova Rijka Najam stanova Opatija
Najam stanova Split Najam poslovnog prostora Zagreb
Najam poslovnog prostora Rijeka Najam poslovnog prostora Split
OSTALI LINKOVI
Novogradnja Hrvatska
Nekretnine sa sniženom cijenom Hrvatska
Statistika cijena nekretnina
Agencije za nekretnine u Hrvatskoj
Investitori u Hrvatskoj

NEKRETNINE | SMJEŠTAJ | KUPNJA | NAJAM | ZAMJENA | 3D TURA | INOZEMSTVO
Nekretnine oglasi, vijesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.