Registracija na sajtu Imovina.net - vlasnici nekretnina - Deklaracija za oglašavanje

Poštovani korisniče,

Da biste aktivirali besplatan nalog na našem sajtu, na kome možete postaviti maksimalno 2 besplatna oglasa u rubrikama Prodaja/Izdavanje i neograničen broj oglasa u ostalim rubrikama kao i neograničen broj VIP oglasa, neophodno je da popunite polja koja će činiti online Deklaraciju za oglašavanje.
Prema članu 11. Zakona o oglašavanju, neophodno je da, radi emitovanja oglasne poruke u ovoj kategoriji, popunite obavezna polja iz Deklaracije.

Obavezni podaci iz Deklaracije neće biti javno dostupni, već ćemo ih tretirati kao strogo poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Rok trajanja Deklaracije je sve do trenutka promene nekog od podataka o Oglašivaču.
U tom slučaju, svaku promenu Oglašivač je dužan da unese na svom nalogu.

Deklaracija

Na primer: Loznička 2, Beograd

Kontakt podaci

Lozinka za pristup

Prihvatam Pravila i uslove korišćenja sajta

UPOZORENJE!

Na osnovu Krivičnog zakona Republike Srbije, član 301. - Računarska prevara:

Ko unese netačan podatak, propusti unošenje tačnog podatka ili na drugi način prikrije ili lažno prikaže podatak i time utiče na rezultat elektronske obrade i prenosa podataka u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu i imovinsku korist i time drugom prouzrokuje imovinsku štetu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do 3 godine.

Garantujem da su uneti podaci tačni

Pregled nekretnina na različitim lokacijama

Imovina.net preporučuje

Imovina Nekretnine - najveći sajt za nekretnine u Srbiji

Imovina.net je međunarodno priznat sajt za nekretnine u Srbiji. Sarađujemo sa pouzdanim posrednicima, investitorima i bankama, kako bismo omogućili sigurnu prodaju/kupovinu/rentu vaših nekretnina!

Vaš stan, kuća, poslovni prostor, lokal, apartman, garaža, vikendica, magacin, plac...čekaju vas na sajtu www.imovina.net bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje nekretnine. Potražite nekretninu od sigurnih posrednika ili od samih vlasnika nekretnina!

Oglasite svoju ponudu besplatno! Oglas koji objavite na našem sajtu, istovremeno je objavljen i na vodećim inostranim sajtovima za nekretnine kao i u našem štampanom izdanju Beogradske nekretnine.

Želimo vam brzu i uspešnu realizaciju!

POPULARNE PRETRAGE

Imovina.net - Imovina, koju tražite!
eXTReMe Tracker